Ring oss på

Övriga Tjänster

Däckbyte – Montering

Vi byter dina däck snabbt och säkert. Vi monterar däcken med rätt lufttryck.

Luktsanering med Ozon

Dålig lukt i bilen kan vara ett riktigt svårt problem att bli av med. Källan till luktproblemet kan ha en mängd olika orsaker som t.ex. spill, fukt, rökning, husdjur och olyckor. Vi går på djupet och avlägsnar både smuts och bakterier från mattor, golv, tak och säten. När man fått bort orsaken behöver man ofta göra en sanering med genererad ozon. Metoden är det mest miljövänliga alternativet att sanera med i dag och klarar de allra flesta skador.

Motortvätt

En ren motor lever längre. Ett regelbundet underhåll av ditt motorrum förlänger inte bara livslängden på din motor utan bidrar även till ett optimerat värde. Dessutom är det trevligare att öppna motorhuven om du möts av ett snyggt och rent motorrum som inte ger oljefläckar på skjortärmen.

Stenskottslagning

Tänk på miljön och laga vindrutan och undvik att skadan blir större som gör dyrbart rutbyte nödvändigt. Med reparation undviker man onödigt resursslöseri och minskar på sopberget. Man sparar dessutom både energi och råvaror.

Sätesrengöring

Vi rengör dina säten på ett miljövänligt sätt och du blir av med bakterier och dålig lukt.

Däckhotell

Vi erbjuder enkel och trygg däckförvaring för våra kunder. Vår däckhotell håller en hög standard och du har självklart möjlighet att hämta ut dina däck när det passar dig.

Däcken är naturligtvis försäkrade om stöld eller brand om det skulle uppkomma.